Antena Căutare

Copil de un an de zile, dus de urgență la spital după ce a înghițit o piuneză

Caz dramatic într-o localitate din județul Botoșani, unde un copil de doar un an de zile a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o piuneză. 

Caz dramatic într-o localitate din județul Botoșani, unde un copil de doar un an de zile a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o piuneză.

Incidentul teribil a avut loc joi seară, în comuna Pârteștii de Jos, Botoșani. Mama copilului se afla singură acasă, soțul ei fiind plecat la muncă în străinătate.

La un moment dat, ea a pus copilul într-un pătuț aflat lângă o fereastră, care era acoperită cu o perdea prinsă în piuneze. Ulterior, însă, ea a observat că micuțul avea ceva în gură, însă până să apuce să i-o scoată afară, acesta a înghițit-o.

Copilul a fost transportat imediat la spital, dar medicii au spus că e în afara oricărui pericol, potrivit botosaninews.ro.

Fetiță de 20 de luni, lovită și ținută într-o cușcă de propriul tată! Bărbatul n-a putut să accepte că soția l-a părăsit... Panică în Bucureşti din cauza meningitei, după moartea Mădălinei. Zeci de elevi şi profesori ajung la urgenţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x