Antena Căutare

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politicianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a susținut examenul de bacalaureat la 42 de ani nu a reușit să promoveze nici de această dată. 

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politicianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”
Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”

Bărbatul care a susținut examenul la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, acolo unde soţia sa este secretară, a fost declarat respins, întrucât a obținut nota 3,60 la Limba şi literatura română. De cealaltă parte, însă, el a fost notat la Istorie cu 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65.

Revoltat de situație, bărbatul a depus deja contestație și a cerut să i se recorecteze lucrarea de la Limba și literatura română.

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a absolvit la seral Liceul "Simion Mehedinţi din Vidra", în urmă cu doi ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto. Săptămâna trecută, după ce presa a manifestat interes pentru examenul acestuia, Moroşanu spunea că se va înscrie la facultate dacă va reuşi să treacă de Bacalaureat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O adolescentă din Gorj a luat zece pe line la BAC, fără nicio ora de meditații

Cea mai mică rată de promovabilitate din ultimii șase ani

Potrivit Ministerului Educației, în sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 92.930 de candidați, dintr-un total de 147.790 candidați prezenți. Dintre aceștia, 86.140 de candidați sunt din promoția curentă, iar 6.790 de candidați sunt din promoțiile anterioare.

Cum s-a descurcat iubita lui Selly la BAC! Smaranda Știrbu i-a uimit pe toți cu notele: „Am făcut un pariu”

Situația notelor de zece, pe discipline

  • 927 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;
  • 209 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura maternă;
  • 624 au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (Matematică – 2.241 / Istorie – 3.383)
  • 799 au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.
  • Procente de promovare peste 70% s-au înregistrat în următoarele județe: Cluj (77.8%), Sibiu (71.8%), Iași ( 71.4%) și Brașov (71.00%). În Capitală, rata de promovare s-a situat la 70%. La polul opus se află. județele în care ratele de promovare au fost sub 50%: Ilfov (32.2%), Giurgiu (42.4%), Mehedinți (47.8%) și Gorj (49.7%).
Focar de coronavirus la un centru pentru victimele violenţei în familie din judeţul Buzău. Șase persoane, între care un ... O singură elevă din Brăila a obţinut media 10 la Bacalaureat: ”Îmi doresc să devin profesor de Limba română!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x