Antena Căutare

De la 100 la 56 de kilograme și la un corp perfect fără pic de efort! Nici ei nu-i vine să creadă cum arată acum

O tânără din Marea Britanie a fost diagnosticată la doar 13 ani cu obezitate morbidă. Doctorii i-au spus că dacă nu slăbește, moare.

O tânără din Marea Britanie a fost diagnosticată la doar 13 ani cu obezitate morbidă. Doctorii i-au spus că dacă nu slăbește, moare.

Maddie Smith avea 100 de kilograme și se îngrășa constant. Tânăra consuma foarte multă mâncare fast-food și foarte multe dulciuri.

Speriată, Maddie s-a mobilizat și și-a schimbat radical stilul de viață. Acum tânăra a împlinit 19 ani și este într-o formă fizică extraordinară.

"Am fost mereu un copil mai grăsuț, iar la 13 ani am fost diagnosticată cu obezitate morbidă. Acum sunt instructor de sport, fac sală de cinci ori pe săptămână și mă simt excelent", a declarat Maddie, care acum cântărește 56 de kilograme.

Se poate și la noi! Trei elevi români, din aceeași clasă, aleși să studieze la Oxford. Condiția pe care mai trebuie să o... Vine, vine primăvara! Temperaturi peste valorile normale ale acestei perioade.Prognoza meteo pentru următoarele două săp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x