Antena Căutare

Ultima oră! Declaraţiile halucinante ale şoferului de autobuz care a făcut prăpăd în Capitală!

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului de autobuz care a spulberat patru maşini şi s-a oprit în zidul unui bloc din Bucureşti. În exclusivitate pentru Observator, bărbatul face dezvăluiri suprinzătoare.

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului de autobuz care a spulberat patru maşini şi s-a oprit în zidul unui bloc din Bucureşti. Bărbatul dezminte toate declarațiile făcute de colegi și își asumă toată vina: "S-a întâmplat, ghinion! Pur şi simplu m-a surprins în intersecţie pe culoarea roşie"

Deşi ieri şefii lui spuneau că a intrat în comă diabetică la volan, astăzi şoferul autobuzului anunţă că de fapt a trecut pe roşu într-o intersecţie. A urmat un carambol, iar în cursa de infarct colosul a trecut pe lângă mai mulţi pietoni.
Fiind intervievat, șoferul și-a asumat toată vina: "S-a întâmplat, ghinion! Pur şi simplu m-a surprins în intersecţie pe culoarea roşie".

Declaraţia lui schimbă ancheta. Ieri, directorul Societăţii de Transport Bucureşti spunea că bărbatul a intrat în comă diabetică la volan şi din această cauză nu a mai putut controla autovehiculul: "A fost o problemă cu şoferul, el a intrat într-o comă diabetică, a avut o glicemie foarte mare, mai are antecedente de genul acesta".

Şoferul autobuzului a fost interogat astăzi de şefii lui iar versiunea expusă de acesta a fost una cu totul diferită faţă de cea comunicată ieri de oficiali.
Ca să stabilească exact cauzele accidentului, o echipă de la Brigada Rutieră va veni joi la depou , să efectueze şi o expertiză tehnică: "Va fi refăcut şi filmul accidentului. Şoferul autobuzului spune că a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, apoi a intrat în coliziune cu o maşină şi fost aruncat, din impact, într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Cel de al doilea impact ar fi propulsat autobuzul direct în blocul de locuinţe, după ce a mai lovit alte două maşini parcate în faţa lui. Patru oameni au fost răniţi, iar proprietarii autoturismelor distruse se pregătesc deja să-l tragă la răspundere pe şoferul autobuzului, pentru a-şi acoperi pagubele."

Imaginile groazei! Fetiță de 1 an, filmată la volan cu suzeta în gură!... O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x