Antena Căutare

Din februarie 2011, painea mai scumpa cu 15%

Painea se scumpeste cu 15 % in luna februarie a anului viitor, din cauza impoturilor de grau, a anuntat presedintele ROMPAN, Aurel Popescu. Pretul painii a mai crescut si in luna iulie, cu 25 de bani, dupa ce in perioada ianuarie-aprilie 2010 a costat un leu.

"Ce s-a scumpit deja este mai putin decat trebuia sa se scumpeasca, pentru ca nu a vrut piata sa se scumpeasca mai mult. Asa ca dupa sarbatori, pretul se va duce mai departe, asa cum cere pretul graului. Totul porneste de la materia prima"


"Daca noi vom fi nevoiti sa cumparam grau din import, graul va fi mai scump decat ce am vandut noi la export, grau furajer. Si atunci, influentele se vor vedea si in pretul painii"


La inceputul lunii octombrie, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca preturile alimetelor vor creste cu pana la 10 %.


Gheorghe Marmureanu: “Vor fi cutremure de peste 6 grade. Ne vor zgaltai, dar nu murim”... Urmarire cu focuri de arma in Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x