Antena Căutare

Sorina Manelista, momente de groază! Casa cântăreței a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o casă din Timişoara, apoi focul s-a extins şi la o a doua locuinţă care este lipită de prima. Unul dintre imobile aparţine Sorinei Manelista, fosta iubită a cântăreţului Nicolae Guţă.

”Am fost solicitaţi să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din Timişoara, str. Nouă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD şi 20 pompieri. Incendiul se manifestă la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. Se actioneaza pentru limitare şi stingere”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Potrivit pompierilor, focul s-a extins şi la casa alăturată.

În urma incendiului, nimeni nu a fost rănit, oamenii din cele două locuinţe s-au autoevacuat.

Una dintre cele două case aparţine familiei Sorinei Manelista, fosta iubită a celebrului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă.

Articolul continuă după reclamă

Tatăl femeii crede că incendiul ar fi pornit de la ţigară uitată aprinsă. Flăcările ar fi cuprins mai întâi un aparat xerox, aflat într-una dintre încăperi, iar de acolo s-au extins la acoperiş.

Sursa : news.ro

Cine este fiul lui Ludovic Orban! Detalii neștiute din viața tânărului Tudor... Acces Direct. Vulpița nu vrea casa primită cadou!: E greu să o iei de la zero...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x