Antena Căutare

Primele imagini cu incidentul de la Constanța. Elevul de 12 ani s-a aruncat de la etaj, în școală

Un băiat în vârstă de 12 ani, elev în clasa a VI-a la Liceul ”George Călinescu” din municipiul Constanţa, a ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de învăţământ. El era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă la Liceul George Călinescu din Constanţa, după ce un copil a căzut de la înălţime. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD. În momentul în care cadrele medicale au ajuns, copilul era conştient.

El a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul, în vârstă de 12 ani, s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de îmvăţământ.

Primele imagini de la fața locului au fost făcute publice!

Un băiat de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui liceu din Constanţa. El era conştient şi a fost transporta... Percheziţii în Alba şi Sibiu, la persoane care au pus în circulaţie bancnote euro falsificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x