Antena Căutare

Elevul unei scoli din Constanta a "venit" la cursuri in coma alcoolica

Elevul unei scoli profesionale din Constanta a schimbat betia de cunoastere pe betia adevarata. A venit la cursuri aproape in coma alcoolica si a plecat intr-o salvare. Medicii s-au ingrozit cand au masurat alcoolemia baiatului - 2,05 la mie.

Baiatul de 17 ani abia se mai tinea pe picioare cand a intrat pe portile scolii din Constanta. Nu a scapat insa de ochiul vigilent al paznicului. Care l-a luat in primire si l-a sprijinit. pana in cabinetul directoarei. Aici, nu a mai reusit sa se prefaca treaz. Si-a piedut cunostinta, fara sa apuce sa dea prea multe explicatii.

In scurt timp a aparut si ambulanta. L-a preluat pe elevul confuz si l-a dus direct la spital. Cand i-au masurat alcoolemia, medicii s-au speriat: 2.05 la mie. Asta inseamna ca ar fi baut doua sau trei sticle de vin, o sticla de tarie sau opt beri. Ca a baut, ar fi recunoscut chiar baiatul, care bate zilnic un drum de zeci de kilometri pentru a veni la scoala profesionala. Insa nu alcool.

Elevul urmeaza sa fie externat. Maine va afla si ce sanctiune va primi pentru distractia de la scoala.

Oradea: O mama si bebelusul ei, morti intr-un grav accident de circulatie... Taxele de inmormantare pentru romanii ucisi in accidentul feroviar de la Rossano, suportate de autoritatile locale itali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x