Antena Căutare

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Cazul care a şocat România. Ce notă a primit după CONTESTAŢIE o elevă olimpică notată la examen cu 3,40

O elevă olimpică din judeţul Gorj a avut un adevărat şoc când şi-a văzut nota la proba de Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională.

O elevă olimpică din judeţul Gorj a avut un adevărat şoc când şi-a văzut nota la proba de Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională.

Adriana Mihaela Sgurescu, care a absolvit Şcoala Gimnaziala din Albeni, a fot notată cu nota 3,40 la Limba şi literatura română. Aceasta a fost bulversată pentru că se aştepta la o notă foarte mare. Ea a depus contestaţie, iar nota a fost majorată cu şase puncte.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Lucrarea a fost recorectata şi s-a constatat că s-a comis o greşeală de către profesorul evaluator. Lucrările elevilor din Gorj au fost corectate de către profesorii din judeţul Hunedoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Când s-au afişat rezultatele, fata fiind olimpică, elevă de 10 la Albeni, am sunat şi s-a verificat pe lucrare, în baza de date. S-a transcris greşit din borderou o altă nota. S-au uitat la alt număr de lucrare şi au pus nota altei lucrări. Nu ai cum să greşeşti cu atât. Nu este normal ca un copil să treacă printr-un asemenea stres", a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, potrivit Adevărul.ro.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Aceasta a mai precizat că profesorul care a greşit nu va mai avea dreptul să corecteze lucrări timp de 5 ani şi riscă chiar diminuarea salariului.

Adriana Mihaela Sgurescu a reprezentat judeţul Gorj la Olimpiada Naţională „Universul Cunoaşterii prin lectura" .

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să faci pentru a primi peste 2.000 de lei în fiecare lună... Top anunțuri cu garsoniere de închiriat în București, ordonate după preț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x