Antena Căutare

Explozie puternică într-un bloc din Baia Mare. 40 de oameni au fost evacuați din case, de urgență: „Mă clătinam, nu-mi dădeam seama ce se întâmpla”

O explozie puternică a zguduit, azi dimineaţă, un bloc din Baia Mare. Deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul al doilea şi a spulberat uşi şi ferestre. Ce a provocat dezastrul?

Explozia a avut loc în jurul orei 10 dimineaţa, la etajul al doilea al unui bloc de la marginea oraşului Baia Mare. Suful deflagraţiei a spulberat uşi şi ferestere şi a aruncat cioburi în stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozia a avariat patru garsoniere. Pompierii au evacuat 38 de locatari. Unul dintre ei a făcut un atac de panică. Din primele cercetări, cauza exploziei ar fi un aragaz montat incorect.

Autorităţile stabilesc, în prezent, dacă explozia a afectat ţevile de gaz din bloc. De asemenea, o echipă a Inspectoratului de Stat în Construcţii încearcă să evalueze dacă strucutra blocului a fost afectată.

Șobolan, filmat plimbându-se printr-o cofetărie, la doar câțiva pași de mesele la care mâncau oamenii... „Am fost prost și lacom”! După aproape șase ani de tortură zilnică într-un penitenciar chinezesc, profesorul Marius Balo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x