Antena Căutare

Felicitări de Paște 2023. Cele mai frumoase poze cu urări și texte pascale

De Paște 2023 trimite felicitări personalizate celor pe care nu-i poți avea lângă tine. Ți-am pregătit imagini cu urări cu ”Paște Fericit!” și ”Hristos a Înviat”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram de Paște 2023. Alege o felicitare pentru a le arăta celor dragi că te gândești la ei de sărbătorile pascale.

imagine cu urechile unui iepuras si un cos rasturnat cu oua pe care scrie felicitari de paste 2023 Galerie
De Paște 2023 trimite felicitări personalizate celor pe care nu-i poți avea lângă tine. Ți-am pregătit imagini cu urări cu ”Paște Fericit!” și ”Hristos a Înviat”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram de Paște 2023. Alege o felicitare pentru a le arăta celor dragi că te gândești la ei de sărbătorile pascale. | Shutterstock.com

Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei doar să le reamintești că te gândești la ei sau dorești să le urezi ”Paște fericit”/ ”Hristos a Înviat” pe 16 și 17 aprilie 2023, alege una dintre felicitările speciale cu mesaje text pentru sărbătorile pascale.

Am făcut pentru tine 100 de felicitări potrivite pentru toate categoriile de vârstă, pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai pretențioși oameni dragi.

Citește și: Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase idei de urări pentru cei dragi

Felicitări de Paște 2023 cu texte pline de sensibilitate

Trimite-le imagini și mesaje de Paște cu poze celor cu care creezi amintiri minunate. Alege din colecția noastră de felicitări cu texte sau din SMS-urile de mai jos pozele care îți plac cel mai mult:

  • Prin binecuvântările Sale, cele mai intense răni pot fi vindecate într-o clipă. Prin mila Lui, cei mai periculoși dușmani pot deveni cei mai mari prieteni. Felicitări cu ocazia Învierii Domnului!
  • Dacă te împrietenești cu Isus, întreaga existență devine automat prietenul tău. Îți doresc un Paște fericit ție și familiei tale!
  • Fie ca fiul atotputernic al lui Dumnezeu să ne păstreze familia vie, intactă și inspirată până la sfârșit!
  • Viața mea este alături de familia mea și cu siguranță se va termina cu ea. Fie ca dragostea și afecțiunea ta nesfârșită să continue așa. Paște fericit, om drag!
  • Adevărata bucurie a sărbătorii Paștelui este atunci când întreaga ta familie se așază la masă și se ospătă împreună. Nu este nimic mai satisfăcător decât să ai sărbătoarea cu întreaga ta familie!
  • Așa cum a fost înviat Isus din morți de către Tatăl, putem avea întotdeauna o viață care se ridică din eșecuri și probleme. Vă doresc un Paște Fericit.
  • Pe măsură ce ne pregătim să sărbătorim Învierea lui Isus, mă rog să fiți întotdeauna binecuvântați cu lumina strălucitoare și zâmbetul frumos.
  • Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări!
  • Aș vrea să petrecem Paștele împreună. Deși știu că nu e posibil, îți voi fi alături cu sufletul și fie ca speranță Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!
  • Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viață și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldură în suflet. Hristos a înviat!
  • Pentru unii, Paștele e un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de scoală. Pentru mine e pur și simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Paste fericit!
  • Hei, oameni buni, este din nou vremea Paștelui! Să urmăm vechiul nostru pact de a-i ajuta pe ceilalți, de a răspândi mesajul de iubire și de recunoștință și de a ne distra puțin.
  • Felicitări pentru încă un an de prietenie și vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile depuse pentru a o menține! Vă doresc un Paște fericit!
  • Familia noastră seamănă mai mult cu anotimpul primăverii: caldă și confortabilă. Fie ca ea să rămână intactă și unită până la sfârșit. Paște Fericit!

Citește și: Program magazine de Paște 2023. În ce zile va fi deschis la Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour și restul supermarketurilor

Felicitări de Paști cu urări creștine

Cauți felicitări de Paște cu urări creștine? Am făcut o selecție de imagini frumoase pentru sărbătorile pascale. Care e preferatul tău? Scrie-ne în comentarii

  • Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu ocazia preafericitei zile a Paștelui. Fie că Învierea să îți dăruiască un nou început, belșug, succes și fericire. Un Paște fericit !
  • Mireasma Sărbătorilor Pascale să fie un moment unic de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie… HRISTOS A ÎNVIAT!
  • Învierea Domnului Iisus să aducă în sufletul tău iubire și bucurie! Nu uita că destinul SĂU a fost “CRUCEA”, scopul SĂU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A ÎNVIAT!!
  • Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniștea și pacea și Ffricirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat.
  • Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre. Un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și s-o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni… Hristos a Înviat!
  • Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită. Hristos a Înviat!
  • Hristos a Înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.
  • Paștele este o măreață promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renașterii noastre în fiecare an. Fie ca promisiunea Paștelui să iți umple inima cu pace și bucurie ! Paste fericit !
  • SĂRBĂTORI SENINE ȘI PACE ÎN SUFLET!!!! Privește prin credință spre Golgota, spre cununa de spini, pune mâna în rănile cuielor, oprește-te și ascultă șoapta lui ISUS: “Pentru tine am făcut-o.”
  • Paștele este un timp în care Domnul le arată credincioșilor săi toate binecuvântările. Păstrează credința și lauda Numele Lui, pentru că El a biruit moartea pentru că noi să fim mântuiți. Îți urez un Paște fericit!
  • Majoritatea oamenilor care au întâlnit puterea lui Iisus nu au rămas niciodată la fel. În acest an, în timp ce sărbătoriți moartea și învierea lui Isus, lăsați ca harul Său mântuitor să fie de partea voastră. Amin și Paste fericit!
  • Paștele este un moment în care să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările sale. Să ai un Paște binecuvântat!
  • A murit pentru noi și ne-a dat speranță și o a doua șansă de a trăi veșnic. Lăudați-l pe Domnul și mulțumiți-i pentru lucrurile mărețe pe care El le-a făcut în viață voastră. Paște fericit!

Citește și: Programul mall-urilor din țară de Paște 2023. Cum vor lucra marile centre comerciale de sărbatori în perioada 15 - 17 aprilie

Felicitări cu textul “Paște fericit”

Pe 16 și 17 aprilie 2023, nu uita să le trimiți celor dragi felicitări cu textul ”Paște fericit”. Am realizat pentru tine 100 de felicitări cu ”Paște fericit” și ”Hristos a Înviat”, din care să alegi câte dorești pentru oamenii dragi sufletului tău.

Iată câteva dintre ele:

Citește și: De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște 2023. Mulți credincioși nu cunosc adevăratul motiv

Poze de Paște cu iepurași și mesaje haioase

Pozele de Paște cu iepurași și mesaje haioase nu pot lipsi într-o zi atât de specială. De aceea, în galeria foto a acestui articol găsești câteva zeci de felicitări de Paște 2023 cu urări amuzante. Câteva dintre ele sunt chiar în rândurile de mai jos:

Imagini de Paște cu flori

În rândurile următoare vei găsi mai multe imagini de paște cu flori și ouă frumos încondeiate de Paște 2023:

Citește și: Trei zodii care își găsesc jumătatea până la Paște sau trec la o nouă etapă în relație. Ei au noroc în iubire în Săptămâna Mare

Tradiții, obiceiuri și superstiții în prima zi de Paște 2023. Ce e bine să faci pe 16 aprilie pentru a avea sănătate și ... Rezultate Loto tragerile de Paște 15 aprilie 2023. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Nor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x