Antena Căutare

Femeia gasita spanzurata de calorifer intr-un apartament din Primaverii, jurnalist si expert in comunicare

Femeia de 44 de ani care a fost gasita in stare de putrefactie intr-un imobil din cartierul bucurestean Primaverii este jurnalist si expert in comunicare. Ea a fost gasita moarta, alaturi de mama sa de 77 de ani. Potrivit politistilor, jurnalista s-ar fi sinucis. Cercetarile continua insa in acest caz.

CV


Potrivit unei prietene a jurnalistei, Alison Mutler, sefa AP Bucuresti, citata de EVZ.ro, Cristina Manuela Verona a fost o foarte buna jurnalista, specialista in limbi straine si PR. Iubea animalele, in special de cai, si era pasionata de masini luxoase.

Femeia trecuse printr-un divort si nu era implicata in vreo relatie. Potrivit altor apropiati ai femeii, Cristina a avut multe deceptii sentimentale.

Cadavrul jurnalistei si al mamei ei au fost descoperite marti noapte intr-un apartament din cartierul bucurestean Primaverii. Medicii spun ca decesul ar fi survenit cu cel putin trei zile in urma.

Jurnalista a fost descoperita spanzurata de calorifer si avea multiple plagi taiate pe corp. Mama ei, in varsta de 77 de ani, a fost descoperita dezbracata, intr-o alta camera.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii. Surse din cadrul Politiei Capitalei au afirmat ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Jaf cu focuri de arma la Targoviste!... Primaria Capitalei il va despagubi pe Costica Constanda cu 165 de mil. de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x