Antena Căutare

O pensionară a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a fost păcălită pe internet. Un nigerian i-a furat 6.000 de euro

O pensionară din Iași de 67 de ani, fost medic, a fost păcălită de un nigerian de 32 de ani din București. Bărbatul a profitat de slăbiciunile bătrânei și i-a furat 6000 de euro.

O pensionară a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a fost păcălită pe internet. Un nigerian i-a furat 6.000 de euro
O pensionară din Iași a fost păcălită cu 6000 de euro

Agoniseala de-o viață a fost pierdută în urma unui dialog cu un bărbat de 32 de ani. Nigerianul locuia în București și s-a prezentat ca fiind un investitor străin.

Totul a început în luna mai a anului trecut, atunci pensionara a început să se converseze cu nigerianul pe internet. Povestea bărbatului părea desprinsă din basme, acesta dorea să vină în România pentru a investi într-un centru de cercetare. În acest centru, pensionara urma să-și reia activitatea de medic dar nu înainte de a plăti 6000 de euro.

„În urma investigaţiilor s-a constatat faptul că, începând cu luna mai 2018, prin intermediul unei reţele de socializare, o femeie de 67 de ani ar fi intrat în contact cu persoane necunoscute care, în discuţiile purtate, s-ar fi prezentat sub diferite identităţi şi profesii nereale, apoi, ar fi indus-o în eroare în scopul de a-i remite bani”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După ce poliția a început să cerceteze acest caz, s-a aflat că nigerianul păcălea și alte perfoane prin aceeași metodă. Nigerianul a fost arestat după ce poliția a strâns probele necesare.

„În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe materiale de probă, iar în baza probatoriului, la data de 3 decembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Citește și:

Sumă uriașă găsită lipită pe corpul unei femei, în Giurgiu! Polițiștii au rămas muți când i-au auzit explicația

Cutremur puternic în România, în noaptea de joi spre vineri! Ce magnitudine a avut... Este haos! Zeci de urși polari au invadat un sat! Toate activitățile publice au fost oprite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x