Antena Căutare

Dupa sarbatori, hotelierii au pregatit oferte la munte. Pachetele sunt mai ieftine si cu 50 la suta

Acum, ca au trecut si sarbatorile pe rit vechi, muntele este plin de oferte. Ce-i drept, nu si in weekend, pentru ca atunci proprietarii pensiunilor si hotelurilor nu duc lipsa de turisti. In schimb, in timpul saptamanii, pachetele sunt mai ieftine chiar si cu 50 %. Doar sa primiti liber si de la serviciu

Pentru unii, a fost ultima zi de distractie la munte. Au oftat, si-au facut bagajele si au profitat de ultimele ore de relaxare. Fericiti, asadar, cei care nu au fost obligati sa se intoarca acasa. Mai ales ca vremea e perfecta pentru o lectie de schi.

Vestea buna este ca de luni, turistii vor avea oferte speciale.“Oaspetii care vin de duminica pana joi, au un discount de 50 la suta la tot ce inseamna terapii SPA. Iar cei care vin de duminica pana miercuri, adica trei zile, de 40 la suta”, a declarat un SPA manager. Astfel, trei nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla, 75 de euro sau la acelasi pret, doua nopti cazare cu mic dejun si o zi scoala de schi.

Pe scurt, cine nu a avut liber de Craciun si Revelion poate avea acum o vacanta mai ieftina. Si cel putin la fel de relaxanta.

Mehedinti: Accident in lant din cauza poleiului, cu noua TIRURI si doua masini... UPDATE! Cinci suspecti au fost retinuti in urma atentatului a de astazi de la Piatra Neamt. Mafia facea legea cu bombe! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x