Antena Căutare

Hotii-cascadori: Fura din masini aflate in miscare!

Peste 15 indivizi, printre care si un fost membru al clanului Camatarilor, sunt acuzati ca au furat marfuri transportate in camioane. Acestia actionau pe timp de noapte, in autovehicule aflate in miscare.

Modul in care actionau hotii pare a fi rupt din filmele cu James Bond. Tirul era flancat de trei autoturisme. O alta masina, cu farurile stinse se apropia din spate. Unul dintre hoti, asigurat cu dispozitive special confectionate, urca pe capota, taia sigiliile si forta usile camionului-tir, sustragand astfel bunurile transportate. In doar cateva minute, usa tirului era inchisa la loc, iar hotii se retrageau fara ca cineva sa observe ceva.

Insa, ofiterii DIICOT au filmat intreaga actiune din elicopter si au reusit sa ii identifice pe infractori.

Oamenii legii au perchezitonat 21 de locuinte in judetele Ilfov, Hunedoara, Alba si in municipiul Bucuresti. Astfel, 15 suspecti au fost arestati, fiind invinuiti ca fac parte dintr-o retea specializata in comiterea de infractiuni grave cu violenta, in special furturi si talharii. Prejudiciul cauzat de membrii gruparii este de 300 de mii de euro.

Gruparea actiona pe raza mai multor judete din tara, cu precadere Prahova, Valcea, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timis, Mures, Cluj si Bihor.

VIDEO-SOCANT! Un barbat si-a batut sotia cu ciocanul... VIDEO! Alerta de meningita in judetul Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x