Antena Căutare

Iaurtul cu semințe crude, un pachețel sănătos pentru școlari

Hrănitor, sănătos, și cel mai important, să fie gustos. Așa ar trebui să fie pacheţelul de acasă al copiilor, iar aceștia să nu-l arunce la gunoi și să-şi cumpere mâncare de la chioşc. Mai ales că produsele de tip fast-food se găsesc la tot pasul.

Hrănitor, sănătos, și cel mai important, să fie gustos. Așa ar trebui să fie pacheţelul de acasă al copiilor, iar aceștia să nu-l arunce la gunoi și să-şi cumpere mâncare de la chioşc. Mai ales că produsele de tip fast-food se găsesc la tot pasul. La fel şi dulciurile. Drept care mamele încearcă să facă în aşa fel încât gustările de acasă să fie la fel de gustoase. Şi pentru asta iau lecţii la rândul lor de la bucătari.

„Pentru început se pun fulgii de ovăz, după care venim cu iaurtul grecesc, banane, fulgi de migdale, merișoare confiate”

Combinația de iaurt și fructe confiate este sănătoasă și sățioasă.

„Putem să alegem mai multe semințe de in măcinate, nuci, alune de pădure sau migdale. Câtă vreme sunt încă mici, mai merg brânzeturile, dar nu în cantități mari.” , a declarat Loti Popescu, doctor specialist în promovarea sănătății.

Pentru micuții care preferă încă tradiționalul sendviș există tot felul de combinații, astfel încât nici să se plictisească de același gust. Un strop de imaginație, o banală chiflă cu cremă de brânză și bucățele de somon devine o gustare sănătoasă și delicioasă.

Câinele erou! A murit protejându-și stăpânii de un șarpe veninos... Săptămâna Modei de la Paris, detalii din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x