Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE și interzise cardiacilor. Elevă din Vaslui, bătută până a leşinat de durere, de o altă tânără!

O elevă de clasa a 10-a din Vaslui a fost bătută până a leşinat, la doi paşi de sediul Jandarmeriei din oraş! Agresoarea este oarecum celebră în zonă, pentru că i-a susţinut pe cei şapte violatori, ale căror fapte au îngrozit întreaga ţară.

Nici măcar amenințarea cu poliția n-o sperie pe agresoare. Continuă să lovească cu şi mai mare înverşunare. Victima a leşinat, ia trecătorii au stropit-o cu apă să-şi revină. Scena s-a petrecut chiar în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui.

Conflictul dintre cele două a izbucnit pe Facebook. De la înjurături online s-a ajuns la o bătaie cât se poate de reală. Agresoarea este o tânăra de 18 ani care a renunţat la şcoală. Şi este una dintre cele mai mari susţinătoare a celor 7 tineri din Vaslui care au violat o fată de liceu până a leşinat, apoi au stropit-o cu ţuică să-şi revină. Agresoarea noastră i-a felicitat pentru fapta lor şi chiar i-a sfătuit să repete gestul.

Alertă! Explozie puternică în România! Cinci persoane sunt rănite... Bebeluş de numai trei săptămâni, învinețit de medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x