Antena Căutare

În țara lui “se poate”, un bărbat se plimbă nestingherit cu cu șarpe uriaș pe umăr. Imaginile care au speriat oamenii

În țara lui "se poate", un bărbat se plimbă nestingherii prin oraș cu un piton fioros pe umăr. Acesta este noul animal de companie al unui bărbat care nu părea să fie prea stresat de situație, ci se bucura de plimbarea prin centrul orașului.

În țara lui “se poate”, un bărbat se plimbă nestingherit cu cu șarpe uriaș pe umăr. Imaginile care au speriat oamenii Galerie
În țara lui “se poate”, un bărbat se plimbă nestingherit cu cu șarpe uriaș pe umăr. Imaginile care au speriat oamenii. | Captură Video Digi24

Acest caz nu surprinde pentru prima dată. O altă persoană a apărut în urmă cu câteva luni cu șarpele atârnat de gât într un cunoscut fast-food din România.

Noul animal de companie care este la modă pentru un tânăr din Târgu Jiu este un piton. Un șarpe uriaș îi atârnă pe gât, iar el se plimbă nestingherit în centrul orașului.

Citește și: Artist internațional atacat cu o sticlă pe scena de la Neversea, din România | Video. Cum a reacționat când a fost lovit

Un tânăr se plimbă nestingerit în Târgu Jiu cu un șarpe pe umăr

Bărbatul a fost văzut aproape de mall-ul situat în centrul orașului Târgu Jiu. Șarpele are dimensiuni mari și este doar un pui, potrivit România TV. Oamenii legii ar face demersuri să îl găsească pe proprietarul neînfricat că ar putea pune pe cineva în pericol.

Unii ar putea spune că este ultima fiță, în timp ce alții sunt îngroziți de posibilitatea unui atac. Potrivit sursei citate mai sus autoritățile ar face investigații pentru a afla cine este tânărul care a ieșit cu șarpele la plimbare.

Un alt caz similar a tulburat opinia publică, când un bărbat a ieșit la un fast-food cunoscut cu un șarpe pe umăr de dimensiuni mult mai mari.

Un bărbat din România a intrat cu un şarpe uriaş la gât, într-un fast-food | Video

Un bărbat din România a fost filmat în timp ce a intrat să-și cumpere de mâncare de la un fast-food celebru, împreună cu “prietenul său”, un șarpe de dimensiuni uriașe care atârna până la picioare. Imaginile surprinse de martori au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Bărbatul din Târgu Mureș părea cât se poate de liniștit ținându-și pitonul pe umeri, în timp ce aștepta în fața tejghelei să dea comandă. Oamenii din jur îl urmăresc, însă putem vedea și angajații care îl privesc cu uimire, dar și o tânără de la casă, care așează liniștită banii în casa de marcat. Vezi AICI IMAGINILE.

Bărbatul a fost filmat din spate de către ceilalți clienți din fast-food, care cel mai probabil, s-au îndepărtat de el, lucru pe care îl putem deduce din imagini. Însă vedem și un bărbat mai curajos care și-a scos telefonul și s-a apropiat extrem de mult să filmeze cele văzute.

Mai mult uimit, decât speriat, un bărbat s-a apropiat de client și a filmat cât a putut de aproape șarpele cu o lungime impresionantă, care ședea liniștit pe umărul stăpânului său. Fără a-și pune probleme în ceea ce privește siguranța, bărbatul s-a aventurat pentru a obține cele mai bune imagini.

Citește și: Ce e bine să ții în portofel ca să ai noroc la bani. Iată și ce culoare atrage ca un magnet cash-ul

Artist internațional atacat cu o sticlă pe scena de la Neversea, din România | Video. Cum a reacționat când a fost lovit... Care sunt simptomele epuizării termice și ce măsuri ne pot salva viața pe timp de caniculă. Sfatul medicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x