Antena Căutare

Încă un cutremur de mare adâncime, miercuri dimineaţă, în România. Valul de seisme anunță un pericol?!

A fost cutremur, miercuri dimineață, în România! Un nou seism s-a produs în județul Buzău, în apropierea zonei seismice Vrancea, la ora 7:11.

A fost cutremur, miercuri dimineață, în România! Un nou seism s-a produs în județul Buzău, în apropierea zonei seismice Vrancea, la ora 7:11.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurul a înregistrat o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 113 kilometri adâncime.

Al patrulea cutremur de la începutul săptămânii

Luni, pe 23 septembrie, au avut loc două cutremure la diferență de cinci minute.

Primul seism s-a produs la ora 19:37, în județul Buzău și a fost înregistrat cu 2,4 pe scara Richter, la o adâncime de 116 kilometri. Cel de-al doilea cutremur s-a produs în Buzău, la ora 19:42, în județul Vrancea, fiind înregistrat cu 3.3 pe scara Richter, la o adâncime de 136 de kilometri. Marți, un seism înregistrat la doar 3 kilometri adâncime a avut loc în județul Brașov.

Ce spun seismologii despre valul cu cutremure

Potrivit INFP, aceste cutremure reprezintă o activitate seismică normală și nu oferă motive de îngrijorare.

Cel mai puternic cutremur de anul acesta s-a produs pe 3 septembrie, în judeţul Vrancea, cu magnitudinea de 4,5 grade pe Richer.

ANI sesizează DNA în legătură cu un fost consilier în Ministerul Dezvoltării, despre care presa a relatat că a obţinut f... Gest remarcabil! 440 de perechi de pantofi, evidențiază abuzurile domestice asupra femeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x