Antena Căutare

Activitate seismică INTENSĂ în România! Încă un CUTREMUR a avut loc. Este al doilea din ultimele câteva ore

Un cutremur a avut loc, vineri, în județul Ialomița, după cum a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur a avut loc, vineri, în județul Ialomița, după cum a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs la ora 12.35, la o adâncime de 13 kilometri.

Magnitudinea acestui seism a fost de 2,5 grade pe scara Richter.

Acesta este cel de-al doilea cutremur înregistrat vineri. Un alt seism s-a produs în Vrancea, la ora 04.07, la o adâncime de 105 kilometri, având o magnitudine de 2,2 grade pe Richter.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

SCANDAL într-un cămin studențesc! O tânără a fost AMENDATĂ! Ce a făcut în miez de noapte... Vești BUNE pentru schiorii din România! Unde se va deschide o NOUĂ pârtie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x