Antena Căutare

Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor

Un bărbat a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, fiind găsit acolo de o elevă de clasa I. Poliţia a fost imediat anunţată, iar poliţiştii îl caută pe individ.

Potrivit inspectorului - şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

„Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit acesteia, Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii, iar amenii legii cercetează incidentul.

La Colegiul Vidu sunt echipaje de Poliţie şi delegaţi ai Inspectoratului Şcolar.

Sursa : news.ro

Folosești aplicaţii de dating? Uite cum te pot lăsa fără bani! Sunt farsa momentului... Suciu: Cred că este inadmisibil ca în prima şedinţă de guvern să confunzi execuţia bugetară cu facturi neplătite. Da, do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x