Antena Căutare

Informații înfiorătoare despre bărbatul găsit mort pe marginea drumului, la Deva. Medicii legiști sunt oripilați: "Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate"

Detalii sfâșietoare despre traumele pe care le-a trăit bărbatul din Mureș,, al cărui cadavru a fost identificat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Medicii legiști dezvăluie detalii înspăimântătoare despre traumele pe care le-a trăit bărbatul din Mureș, al cărui cadavru a fost identificat la intrarea în Deva, în noaptea de sâmbătă spre duminică: "Inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate"

Un şofer a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unui bărbat pe marginea DN7, pe sensul Arad – Deva. Potrivit cercetărilor, bărbatul identificat avea vârsta de 62 de ani și era din judeţul Mureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Duminică dimineața în jurul orei 3.00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că pe DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unui bărbat ce prezenta multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier.

La o zi distanță, recultatele necropsiei realizate de medicii legiști asupra cadavrului, arată detalii șocante. Potrivit constatării medicilor, bărbatul a fost călcat de mai multe mașini, corpul lui trecând prin niște chinuri teribile.

Dan Mărculescu, medic legist, povestește oripilat de ceea ce i-a fost dat să vadă: „Bărbatul nu doar că a fost lovit de maşini, ci s-a trecut peste el. A fost târât, nu mai avea haine pe el, inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate. A fost exact ca atunci când vedem o pisică moartă sau un câine mort pe drum, peste care trec maşinile, cam aşa a fost şi acest om. Nu putem spune câte maşini au trecut peste el”, potrvit adevarul.ro.

Citește și: Cadavru descoperit pe marginea drumului, la Deva! Un șofer a oprit mașina și a sunat la Poliție! Ce s-a descoperit

Nu e o glumă! Polițiștii din Brașov au găsit o cantitate semnificativă de droguri, în urma unui accident de mașină. În c... Emoționant! Un bărbat și-a cheltuit toți banii agonisiți în 10 ani pentru a cumpăra o ambulanță cu care poate ajuta anim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x