Antena Căutare

Instanta suprema a respins cererea de eliberare conditionata solicitata de Mihail Boldea

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, astazi, ca inadmisibila cererea deputatului galatean Mihail Boldea de a fi eliberat conditionat din arest preventiv, decizia nefiind definitiva. Boldea poate face contestatie la completul de cinci judecatori al ICCJ.

Deputatul Mihail Boldea a fost adus, marti, la instanta suprema, unde s-a judecat cererea lui de eliberare sub control judiciar, partile punand in discutie admisibilitatea unei astfel de solicitari. Astazi, ICCJ a respins ca inadmisibila aceasta cerere.

In 2 aprilie, instanta suprema hotarase ca Mihail Boldea sa ramana in arest, fiindu-i respins recursul impotriva emiterii mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat.

Boldea a fost adus din Kenya si incarcerat, dupa ce Parlamentul, in 20 martie 2012, i-a ridicat imunitatea pentru a fi cercetat de catre procurorii DIICOT, pentru fraude imobiliare.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Ghimpele.ro

Attila Korodi anunta "o analiza foarte minutioasa" la Rosia Montana... VIDEO! Controale OPC in perioada sarbatorilor: Vopsea de oua expirata si furturi la cantar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x