Antena Căutare

A fost la un pas să moară din cauza unui moment de neatenție! Un turist a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoș

Misiune dificilă a salvatorilor din Arad. Un turist, într-un moment de neatenţie, a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş. Bărbatul a rămas captiv într-o zonă greu accesibilă, după căzătura de la 15 metri înălţime.

Video.Ei sunt pompierii care au transformat imosibilul în posibil! Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a căzut de pe zidurile Cetății Șoimoș pe care o vizita! Într-un moment de neatenție, bărbatul a alunecat și a căzut de la 15 metri înlțime. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de salvare

Misiune dificilă a salvatorilor din Arad. Un turist, într-un moment de neatenţie, a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş. Bărbatul a rămas captiv într-o zonă greu accesibilă, după căzătura de la 15 metri înălţime.

În urma incidentului bărbatul şi-a fracturat un picior. La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim-ajutor, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de salvatori specializaţi in intervenţii la înălţime.

”După ce a fost stabilizat de către echipajul medical, colegii noştri au depus eforturi susţinute pentru a-l recupera, având în vedere zona greu accesibilă şi posibilităţile limitate de manevră”, a mai transmis IGSU.

La rândul lor, pompierii din Arad au precizat că pacientul a suferit o fractură deschisă la un picior, iar coborârea lui s-a făcut printr-un dispozitiv complex de scripeţi şi frânghii.

Bărbatul a fost recuperat în siguranţă, fiind coborât la ambulanţă pentru a fi transportat la spital, potrivit news.ro

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 51 de ani din judeţul Tulcea. Omul a fost găsit mort în fânâna casei sale... Accident fatal la Târgu-Mureș! Două persoane au murit după ce o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit într-un sens...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x