Antena Căutare

Jaf de 10.000 de lei dintr-un bloc de lângă Capitală! Hoții au golit 11 apartamente, iar întreaga ”acțiune” a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Imagini incredibile au fost surprinse într-un cartier rezidenţial de lângă Bucureşti. Câţiva hoţi mobilizaţi ca într-o brigadă au făcut curăţenie generală într-un bloc părăsit din Ştefăneştii de Jos.


Imagini incredibile au fost surprinse într-un cartier rezidenţial de lângă Bucureşti. Câţiva hoţi mobilizaţi ca într-o brigadă au făcut curăţenie generală într-un bloc părăsit din Ştefăneştii de Jos. În miezul zilei, sunt filmaţi când golesc 11 apartamente. Au furat tot ce au găsit. De la mobilă, până la leagănul de la spaţiul de joacă, iar printre suspecţi, sunt multe femei.

Dacă tot au venit la furat, aceşti indivizi din Ştefăneştii de Jos decid să care după ei şi leagănul instalat în curte. Să nu mai rămână nimic de valoare în urma lor. În timp ce o parte a grupului dezmembrează leagănul, alţii aleargă cu prada culeasă din blocul de locuinţe.

Doar două familii au mai rămas în acest imobil, după ce proprietatea a devenit obiectul unui litigiu, iar accesul la apă şi curent a fost sistat. Pentru că oamenii nu au apucat să-şi golească locuinţele, hoţii au decis să le-o ia înainte. Scaune, televizoare, maşini de spălat au fost furate din 11 apartamente.

Cei nouă suspecţi, trei bărbaţi şi şase femei au fost prinşi de poliţiştii din Voluntari, iar acum sunt audiaţi în prezenţa procurorului care decide dacă se va impune o măsură preventivă. Multe dintre lucrurile furate au fost deja recuperate.

Jaful s-a dat pe 23 aprilie. Prejudiciul este estimat la 10.000 de lei.

Autoritățile, în alertă după ce un bărbat a încercat să fure un avion, pe Aeroportul Sibiu! Cum și-a justificat fapta... Atenție mare la apelurile primite din țări exotice! Semnalul de alarmă tras de autorități: ”Sunt nişte numere închiriate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x