Antena Căutare

Isterie ÎN ROMÂNIA! „Se RĂPESC COPII! Au fost găsite ORGANE”! Cine a creat nebunia și ce se ascunde în MICROBUZUL ALB!

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut și în județul Bacău, unde reprezentanții unei asociații umanitare au fost aproape să fie bătuți de localnici. Voluntarii aveau o dubă albă despre care oamenii din Moinești spuneau că este folosită pentru recoltare organelor.

Povestea, desprinsă din legenda urbană ”ambulanța neagră” a determinat Poliția să-i ia la secție pe voluntari pentru verificări. Concluzia a fost, fără dubiu, că membrii asociației nu desfășoară activități ilegale.

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut în zona localității Moinești, Bacău, iar zvonul a fost amplificat pe facebook. Mai mulți copii ar fi fost fost răpiți de ocupanții unui microbuz alb cu numere de Neamț și s-ar fi găsit și cadavrele fără organele interne.

Deși nu a fost depusă o plângere în mod oficial, polițiștii din Moinești s-au autosesizat, au verificat microbuzul și ocupanții săi și au constatat că nu există nici o dovadă a unor activități ilegale, arată desteptarea.ro.

Voluntarii asociației care se ocupă cu strângerea de fonduri erau pe punctul de a fi agresați de oamenii furioși, chiar în apropierea sediului poliției.

“Soțul meu m-a sunat și mi-a zis că au fost opriți de către polițiștii din Moinești și duși la secție pentru verificări. De acolo m-a sunat și vorbeam cu el când deodată am auzit o femeie care țipa la el și îl făcea infractor. L-am întrebat ce s-a întâmplat, și mi-a spus că sunt câteva persoane care amenință că îi ciomagesc pe el și voluntari. Mașina e a noastră personală și soțul meu e șofer la o asociație umanitară. Nu știm de la cine a pornit prostia asta imensă. Dar nu vrem să fim luați la bătaie”, ne-a declarat Alexandra Gherasim.

Rezultate Evaluarea Națională 2018. Află pe EDU.ro ce notă ai luat... EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII! Ce se întâmplă ACUM în sute de licee din TOATĂ ROMÂNIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x