Antena Căutare

Iubitul Andradei, studenta de 10 care s-a sinucis la Oradea, audiat ore întregi! Tânărul le-a explicat polițiștilor de ce tânăra s-a aruncat în gol

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur.

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur.

Toți apropiații se întreabă de ce o fată atât de frumoasă și de deșteaptă care avea un viitor strălucit în față și-a încheiat socotelile cu viața?

Multe întrebări rămase fără răspuns...

Iubitul Andradei Puţina a fost audiat de poliţişti mai multe ore. Valentin Lăpuşcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineaţa, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

Bărbatul în vârstă de 33 ani, originar din Deva, a fost VJ şi, în 2005, a editat ediţia în limba română a unei reviste de fashion neo-zeelandeză. Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie.

Totul a pornit de la un simplu telefon...

După ce a ajuns acasă, Andrada şi-ar fi dat seama că nu mai are telefonul şi acest lucru ar fi scos-o din minţi, devenind de-a dreptul disperată şi spunând că dispariţia acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. Tânăra, potrivit site-ului Graiul Sălajului, a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

Începe înscrierea la liceu! Schimbări cu privire la media celor patru ani de gimnaziu, pentru admiterea în clasa a IX-a... Micuța Andreea Gabriela Bucă a fost botezată. Naș îi este cel mai bun prieten al fratelui ei - Andrei, mort în incendiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x