Antena Căutare

UPDATE Jaf armat la o banca din Pitesti. Atatcatorii au fugit cu banii si nu au fost inca prinsi

O banca din Pitesti a fost jefuita in urma cu putin timp de catre trei indivizi. Unul dintre acestia a amenintat-o pe casiera unitatii bancare cu un pistol.

UPDATE 22:27 Hotii ar fi furat cel putin 10.000 de lei. Casiera va fi cercetata pentru neglienta in serviciu deoarece nu a inchis usa bancii dupa ce paznicul a plecat.

UPDATE 18:24 "Pot sa va confirm ca a avut loc un asemenea incident, colegii mei se afla la fata locului si urmeaza sa stabileasca in ce conditii a avut loc infractiunea. Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca nu exista persoane ranite si urmeaza sa se stabileasca daca a fost furata o suma din banca si care este valoarea ei", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisar sef Danut Dinu.

Atacul a avut loc in cartierul Trivale. In acest moment, angajatii bancii sunt audiati de catre oamenii legii, relateaza Mediafax.

Cinci familii nevoiase dintr-o localitate clujeana au primit in dar cate o bivolita... Cristi Borcea, cautat de FBI: Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x