Antena Căutare

Liviu Dragnea, vizitat în închisoare de iubită și de fiu! Irina și Valentin au stat la Penitenciarul Rahova o oră

Liviu Dragnea a fost vizitat în închisoare de iubita lui, Irina Tănase, dar și de fiul lui Valentin. Aceștia au ajuns la Penitenciarul Rahova joi după-amiază și i-au adus fostului lider PSD mai multe lucruri necesare. 

Liviu Dragnea a fost vizitat în închisoare de iubita lui, Irina Tănase, dar și de fiul lui Valentin. Aceștia au ajuns la Penitenciarul Rahova joi după-amiază și i-au adus fostului lider PSD mai multe lucruri necesare.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a plecat, după o vizită de o oră la Penitenciarul Rahova, fără a spune însă cum se simte fostul lider PSD. Alături de Irina a fost şi fiul lui Liviu Dragnea, Valentin.

Citește și: Părinții Irinei, iubita lui Liviu Dragnea, au fost angajați ai Penitenciarului Rahova! Ce meserii au cei doi!

Ce doi au ieşit după o oră de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea. Au refuzat însă să spună în ce formă se află Liviu Dragnea sau ce a cerut să i se aducă, potrivit Mediafax.

Valentin Dragnea şi Irina Tănase, fiul, respectiv iubita lui Liviu Dragnea, s-au prezentat, joi, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita şi pentru a-i aduce mai multe obiecte necesare.

Citește și: Liviu Dragnea își pregătește strategia de atac. Ce șanse are să fie eliberat mai devreme din închisoare

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile. El a fost condamnat la închisoare trei ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Credit foto: Mediafax

O furtună electrică a lovit Capitala! ANM avertizează: Fenomenele extreme se pot repeta oricând, în următoarele zile... Incendiu de proporţii la un complex de creştere a păsărilor, în Buzău! Peste 25 de pompieri intervin cu șapte autospeci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x