Antena Căutare

Mai multe drumuri nationale, inchise din cauza ploilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca mai multe drumuri nationale din judetul Bacau si Caras-Severin au fost inchise joi, din cauza ploilor torentiale.

„Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi a inchis circulatia pe DN 11A intre localitatile Onesti si Radeana (intre km 2+000 si 6+000), judetul Bacau", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Masura a fost luata din cauza ploii torentiale care a dus la acumulari de apa pe carosabil. Pana la redeschiderea drumului se circula pe ruta ocolitoare locala, prin zona industriala a orasului Onesti, dirijat de catre Politia Rutiera.

Tot incepand de joi dupa-amiaza, s-a restrictionat circulatia si pe doua drumuri din judetul Caras-Severin: DN 57 comuna Radimna km 116+000 si DN 57A sat Susca intre km 4+000 si km 5+000.

Masura a fost luata din cauza ploilor torentiale ce au dus la formarea de viituri si au acoperit carosabilul cu apa, pamant, copaci si pietre.

Foto: Intactimages

Fabuloasa poveste a supravietuitoarei de pe Titanic nascute in Romania... Eforie Sud: 50 de persoane, cu toxiifectie dupa ce au mancat la un restaurant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x