Antena Căutare

Mărturii din iad! Omul care l-a văzut pe Diavol! A fost declarat mort! După 13 ore s-a trezit în morgă: „Eram ateu convins. O putere mi-a spus: Și acum, urmează-mă!”

A fost declarat mort, dar dupa 13 ore s-a trezit la morgă. Acesta povestește despre Diavol și despre cum arată lumea de dincolo.

A fost declarat mort, dar dupa 13 ore s-a trezit la morgă. Acesta povestește despre Diavol și despre cum arată lumea de dincolo.

Bărbatul, despre care medicii au spus că a fost în moarte clinică, descrie că „a văzut o lume de foc”, într-un întuneric beznă. Omul a vrut să ajute sufletele chinuite și să le dea apă, dar „chinul era veșnic”.

Bărbatul s-a rugat lui Dumnezeu să îi mai dea o șansă și... și-a revenit în ultimul moment. Acum are grijă să âmplinească voia Domnului.

Incendiu la New York! Acoperișul clădirii lui Donald Trump a luat foc... Alertă în spitale! Primul caz de deces confirmat în acest an din cauza rujeolei: Un bebeluș de doi ani, mort la Terapie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x