Antena Căutare

Mihai de la Suie Paparude a iesit din coma indusa si este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa. In prezent se afla sub supravegherea medicilor din Timisoara, fiind exclusa posibilitatea de a fi mutat intr-un spital din Capitala.

Potrivit directorului medical al unitatii medicale care s-a ocupat de artist, Florin Birsasteanu, citat de Mediafax, pacientul se afla "pe un trend ascendent", iar sedarea i-a fost oprita si a fost detubat.

Mihai Campineanu se afla internat la Spitalului Judetean din Timisoara, unde va ramane sub strica atentie a medicilor.

Artistul a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. Colegii de trupa au sunat la 112, iar Mihai a fost preluat de un echipaj medical.

Dupa spusele colegilor, Mihai Campineanu a acuzat, imediat dupa concert, dureri puternice in zona pieptului, apoi acesta s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Vremea cu Flavia Mihasan: "E o zi de octombrie foarte calda"... Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem o saptamana cu soare tomnatic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x