Antena Căutare

MINUNEA din Săptămâna Patimilor. Un copil din Baia Mare s-a născut MORT și a ÎNVIAT după opt ore!

Se apropie Paştele şi vorbim acum de o poveste incredibilă. Un copil din Baia Mare care fusese declarat mort la naştere a dat semn de viaţă după 8 ore. Medicii l-au conectat la aparate, l-au tratat, iar acum băiatul are aproape 10 ani. Ionuţ a rămas însă cu sechele profunde şi are nevoie de tratamente de recuperare.

S-a născut mort şi a înviat. Este o minune.

I-a spus-o chiar doctorul mamei lui Ionuţ după ce băiatul, declarat mort la naștere, a. prins viaţă. Se întâmpla în urmă cu 10 ani, la spitalul din Sighet.

S-a născut în comă. Medicul a venit şi mi-a spus că copilul s-a născut mort, sunt tânără şi-o să fac altul.

După opt ore, însă, minunea s-a produs. O asistentă care a trecut pe lângă trupul firav, pe care îl credea inert, a văzut cum se mişcă o mână. A dat alarma, iar, cu ajutorul aparatelor medicale, copilul a primit şansa să trăiască. E o luptă grea, însă. Orele în care nu a primit îngrijirile de care avea nevoie i-au lăsat sechele adânci.

Ionuţ, până la vârsta de 5 ani nu stătea în fund, nu ţinea capul, era aproape la stadiul de bebeluş.Nu înţelege, nu vorbea nimic.

Copilul nu s-a dat bătut. Nici familia lui.

rumuri la spitalele din ţară şi străinătate sunt la ordinea zilei pentru familie. La Cluj i s-a pus diagnosticul de paralizie cerebrală infantilă stadiul III, tetrapareză spastică diskinetică, retard psihic şi de limbaj, epilepsie. Cuvinte crunte.

Atunci nu ştiam ce înseamnă diagnosticul. 18.50 Am citit, m-am interesat despre ce e vorba şi atunci am realizat că nu e o chestiune de o lună, de câteva zile, ci de ani întregi. Poate chiar toată viaţa. Poate nu în totalitate, posibil să fie cu deficienţă de mers.

Ionuţ a fost operat de două ori la picioare, când avea 4 şi 5 ani. La Alba Iulia a aflat că într-o clinică din Spania se fac minuni. Aşa că a ajuns acolo în 2015.

De atunci în fiecare an merg acolo. Uneori chiar de 2 ori.

Eu sunt foarte mulţumită de progresele lui Ionuţ şi.El oricum, 21.15 e un luptător de mic.

ULTIMA ORĂ! Se strică VREMEA ÎN TOATĂ ȚARA! Anunțul NEAȘTEPTAT făcut de meteorlogi în această dimineață!... Prognoza meteo 6 aprilie. Vremea se strică în Vinerea Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x