Antena Căutare

Noua masini, implicate in doua accidente in lant, la intrarea in Bucuresti

Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme s-au produs, vineri dimineata, pe DN1, in zona Baneasa, pe ambele sensuri, traficul fiind ingreunat timp de aproape o ora, informeaza Centrul Infotrafic.

Accidentele au avut loc in jurul orei 7.30, in zona Baneasa, din cauza neadaptarii vitezei, in conditii de carosabil umed, dar si a nepastrarii distantei corespunzatoare in mers, a precizat Centrul Infotrafic din Politia Romana intr-un comunicat de presa.

Unul dintre accidente a avut loc DN1, pe sensul de intrare in Bucuresti, fiind implicate cinci autoturisme, iar celalalt s-a produs pe sensul de iesire din Capitala, patru masini fiind implicate. Patru persoane au solicitat ambulanta.

Circulatia rutiera in zona producerii accidentelor a fost ingreunata de la ora 7.30 pana la ora 8.15.

FOTO: Intact Images

Se circula greu in Capitala! Pasajul Unirii a fost inchis din cauza inundatiilor... Prima ninsoare din acest sezon! Stratul de zapada a atins 35 de centimetri la Balea Lac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x