Antena Căutare

Noul an universitar 2012 - 2013 a luat startul in cele 56 de universitati de stat

Zeci de mii de boboci au trecut luni pragul facultatii. Anul universitar a fost deschis in mod oficial, prilej ca profesorii si oficialii din Educatie sa se intreaca in discursuri si planuri de viitor. Studentii au avut insa alte planuri. Unii s-au ingramadit sa-si cunoasca noii colegi si orarul. Altii s-au grabit sa-si etaleze hainele scumpe si masinile.

Emotiile sunt demult expirate. Tinerii se gandesc mai mult cum sa impresioneze, cu haine de firma si masini cat mai scumpe. Pentru unii, prima zi a fost cu ghinion. Un tanar a iscat un scandal imens dupa ce si-a gasit bolidul zgariat chiar in curtea facultatii.

Pentru altii, n-a fost o dimineata chiar atat de tensionata si considera ca educatia chiar e cea mai importanta. Mai mult, unii studenti au strabatut cateva mii de kilometri, din alte tari, pentru a ajunge sa studieze in Romania.

Aproximativ 60.000 de boboci au trecut luni pragul facultatilor din tara.

CAMERA ASCUNSA. Avortul, o afacere profitabila pentru cabinetele medicale: O viata curmata, 500 de lei... Patru jurnalisti, retinuti in cazul Bioterra pentru santaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x