Antena Căutare

O adolescentă de 14 ani a încercat să se sinucidă într-un mod șocant! Medicilor nu le-a venit să creadă ce înghițise fata, după o ceartă cu iubitul

O fată în vârstă de 13 ani, din Bistriţa făcut un gest șocant, după o ceartă cu iubitul ei! Adolescenta a ajuns la spital după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

O fată în vârstă de 13 ani, din Bistriţa făcut un gest șocant, după o ceartă cu iubitul ei! Adolescenta a ajuns la spital după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

O adolescentă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

Incidentul șocant s-a petrecut miercuri, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 de pe strada Toamnei, când copila nu era supravegheată, conform observator.tv.

Fata de 13 ani a fost transportată de urgență la spital, după ce ar fi înghiţit 14 ace cu gămălie, o piuneză, o parte dintr-un pix și o monedă. Conform medicilor, pacienta este stabilă, fără să fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

Adolescenta a înghițit ace și piuneze după o ceartă cu iubitul

„Isprava” fetei a fost descoperită de o infirmmieră de la centrul școlar. Presa locală scrie că fata, care este crescută de bunică, ar fi înghițit obiectele după o ceartă cu iubitul ei.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, a declarat pentru bistriteanul.ro, că fetei i s-a făcut o radiografie, care confirmă prezența obiectelor străine.

Tragedie într-o comună din Vaslui! Două persoane au murit într-un incendiu... Focul i-a distrus tot! Un bătrân de 83 de ani a impresionat o lume întreagă după ce, în timp ce îi ardea casa, bărbatul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x