Antena Căutare

O fetiţă de trei ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Craiova

O fetiţă în vârstă de trei ani a ajuns la spital, vineri după-amiază, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Craiova. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs incidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri după-amiază, poliţiştii Secţiei 4 Poliţiei Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fetiţă, in vârsta de trei ani, a căzut de la etajul trei al unui bloc din Craiova.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a transportat fetiţa la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că incidentul s-a produs în timp ce fetiţa era acasă împreună cu bunica ei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Sursa : news.ro

Până când vei putea călători, de fapt, în Uniunea Europeană, cu ACTUALA carte de identitate, fără cip... Patru zile de concediu în plus pentru nefumători! Cum a fost explicată decizia și cine o va aplica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x