Antena Căutare

O polițistă care dirija traficul a fost LOVITĂ de o mașină. Ce a spus șoferul

O polițistă care dirija traficul în intersecţia de la Universitate, duminică seară, a fost lovită de o mașină, după ce i-a făcut semn șoferului acesteia să oprească, pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

O polițistă care dirija traficul în intersecţia de la Universitate din București, duminică seară, a fost lovită de o mașină, după ce i-a făcut semn șoferului acesteia să oprească, pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Șoferul în vârstă de 37 de ani a frânat brust. Maşina a derapat şi a lovit-o pe poliţistă, care a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, are răni la mâini şi la picioare, potrivit Digi24.ro.

Şoferul, care nu era sub influența alcoolului, susţine că a trecut pe galben şi că victima i-a apărut brusc în faţă. I-a fost reţinut permisul şi pe numele lui a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

„Veneam dinspre Colţea, am trecut semaforul pe galben şi a ieşit doamna poliţist în faţa mea. (...) 50 la oră cred că aveam. (…) Eu am văzut-o, eu veneam de acolo, da? S-a dat jos din maşină de aici. Am văzut-o că s-a dat jos din maşină. A trecut o maşină, două maşini şi a apărut în faţa mea, a pus-o aşa. Şi a oprit aici, în faţa ei. (…) Aici a oprit maşina, s-a pus pe maşină aşa, am luat piciorul de pe frână, Maşina s-a mai dus un metru-doi. A alunecat de pe maşină şi s-a dat pe carosabil”, i-a spus șoferul unui reporter.

Un bărbat a fost găsit CARBONIZAT într-o mașină. Cum ar fi izbucnit incendiul... Bac 2018. Site-ul Minsterului Educației nu funcționează când elevii au cea mai mare nevoie de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x