Antena Căutare

Pâine expirată si mucegăită într-un supermarket din România! Mesajul revoltător al unei femei: ”Mi se părea că ceva e în neregulă…”

Un nou caz devenit viral pe internet, în care un supermarket vinde pâine veche și mucegăită! O bârlãdeancã a cumpãrat de la un magazin din oraș pâine mucegãitã, expiratã de douã zile!

Un nou caz devenit viral pe internet, în care un supermarket vinde pâine veche și mucegăită! O bârlãdeancã a cumpãrat de la un magazin din oraș pâine mucegãitã, expiratã de douã zile!

Femeia a trimis unei publicații locale, vremeanoua.ro, imagini cu pâine mucegãitã, însotitã de un comentrariu referitor la cum si-a pierdut încrederea în suprmarketul respectiv, de unde fãcea aprovizionarea mereu.

Potrivit sursei citate, cazul este acum în atentia Oficiului pentru Protectia Consumatorului Vaslui.

”Ieșind de la muncã intru repede, iau o pâine, merg acasã, fac ceva de mâncare, desfac pâinea… Mi se pãrea cã ceva e în neregulã cu ea… Când citesc eticheta, pâinea era expiratã din 2 septembrie!! Oare în ce lume trãim sã mâncãm pâine expiratã? Bine ca nu i-am dat și copilului. Obișnuiam des sã fac cumpãrãturi acolo dar acum am rãmas cu un gust amar”, a povestit cititoarea publicației vremeanouă.ro.

Rezervor de 34 de litri, bon de 42! Un șofer a povestit cum a fost furat la pompă: ”Când am văzut că nu se mai opreşte, ... Anunț de ultimă oră în învățământ! Profesorii fac grevă, începând cu 2 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x