Antena Căutare

Patru copii și trei adulți, la un pas de tragedie! Accident cumplit pe autostrada Sibiu - Orăștie

Patru copii și trei adulți au fost răniți într-un accident produs pe Autostrada Sibiu – Orăştie, după ce un TIR a acroşat un microbuz.

Patru copii și trei adulți au fost răniți într-un accident produs pe Autostrada Sibiu – Orăştie, după ce un TIR a acroşat un microbuz.

Potrivit primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Ramona Nistor, accidentul a avut loc pe Autostrada Sibiu – Orăştie, la intrarea de la Ocna Sibiului spre Sebeş, scrie Mediafax.

„S-a deplasat la accident autospeciala pentru transport victime multiple. Din primele informaţii sunt 4 minori şi 3 adulţi răniţi, toţi conştienţi. Sunt în afara maşinii”, a declarat Nistor.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers de către şoferul TIR-ului.

O şoferită se află în comă la spital, după ce a acroşat o platformă ce transporta autoturisme şi a intrat într-un stâlp... Primă pentru ieşirea la pensie de 300 de mii de euro! Este doar una dintre cerinţele angajaţilor de la Romatsa, regia cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x