Antena Căutare

Atenție șoferi! Patru tineri au făcut un gest teribil care ar putea aduce moartea a zeci de persoane pe autostradă!

Patru tineriau au fost filmaţi sâmbătă, 19 octombrie, pe DN 74, între Şard şi Ampoiţa în timp ce întindeau o sfoară în calea maşinilor pe un drum naţional din Alba.

Atenție șoferi! Patru tineri au făcut un gest teribil care ar putea aduce moartea a zeci de persoane pe autostradă!
sursa: Adevărul | Adevărul

Patru tineriau au fost filmaţi sâmbătă, 19 octombrie, pe DN 74, între Şard şi Ampoiţa în timp ce întindeau o sfoară în calea maşinilor pe un drum naţional din Alba. Aceștia au fost surprinși de camera de bord a unui autoturism. Şoferul care a surprins imaginile a postat filmul pe internet.

Ceea ce au încercat să facă tinerii se putea sfârși în cel mai tragic mod, mai ales pentru motocicliști și bicicliști, susține proprietarul autoturismului care a filmat totul.

Incidentul a fost filmat pe o porţiune a drumului naţional în linie dreaptă unde autovehiculele merg frecvent cu peste 100 de km/oră.

”Nişte cretini pe drumul acela drept spre Ampoiţa se jucau de-a firul întins peste şosea. (...) Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul.

Peste 26.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, confiscate, în ultimele 48 de ore, de poliţiştii de frontieră;... CFR anunță oficial! De la 1 noiembrie se vor scoate trenuri! Află ruta pe care se vor anula călătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x