Antena Căutare

Peste o mie de politisti protesteaza in Capitala

Peste o mie de politisti vor protesta luni in Capitala fata de decizia ministrului Traian Igas de a face disponibilizari si de a reduce norma de hrana.



Politistii spun ca vor organiza proteste si in fata prefecturilor din tara.



Oamenii legii primesc mai putini bani in luna iunie

Saptamana trecuta, oamenii legii au fost anuntati ca vor primi mai putini bani in luna iunie, ca urmare a reducerii normei de hrana. In functie de salariu, politistii pierd si cateva sute de lei lunar. Decizia va afecta 140.000 de angajati MAI.

Norma de hrana a fost redusa de la 700 de lei la 130 de lei, iar angajatii MAI pierd in jur de 550 de lei din venituri. Venitul lunar al unui angajat MAI ajunge la maxim 1.200 de lei. Taierea a fost decisa printr-un ordin al ministrului Traian Igas.

Tot saptamana trecuta, Traian Igas a anuntat ca disponibilizarile in randul politistilor vor incepe in luna iulie. Ministrul a declarat ca la restructurare se va incerca comprimarea si reducerea aparatului central si pastrarea in functii a tuturor celor aflati in misiuni.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Accident rutier grav in Cluj: Noua oameni au fost raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal... S-a deschis prima spalatorie sociala gratuita din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x