Antena Căutare

Socant: O femeie din Pitesti traieste de ani buni cu o tumora de 50 de kilograme pe piciorul stang

O femeie din Pitesti a vrut sa scape de cateva kilograme in plus de pe abdomen si acum duce povara unei tumori de 50 de kilograme pe piciorul stang. Aceasta a inceput sa creasca dupa o operatie pe care a facut-o, in urma cu cinci ani. Femeia cantareste acum 200 de kilograme si este captiva in propria casa. Doar o operatie ar putea-o salva.

Nu stie daca sa-si planga mai intai sotul pe care l-a pierdut acum cateva luni sau sa-si strige durerea care ii chinuie trupul.

De cinci ani, aceasta femeie duce povara unei tumori de 50 de kilograme, pe piciorul stang. Calvarul a inceput dupa o operatie in urma careia femeia a scapat de 17 kilograme adunate pe abdomen.

“Dupa ce am facut operatia, la un an a inceput sa-mi creasca pe picior ca un mar”, povesteste femeia.

Medicii din Pitesti i-au spus atunci ca nu poate fi operata decat la Bucuresti. Asa a ajuns la Spitalul Parhon.

A facut doar un set de analize, iar pentru operatie a fost trimisa la un alt spital. Prea multe drumuri pentru o femeie de 44 de ani cardiaca, diabetica si bolnava de astm. Asa ca Ioana s-a intors acasa.

Acum femeia cantareste 200 de kilograme si abia se mai ridica din pat. Si pentru asta o ajuta fiul. Ar vrea sa il scuteasca de treburi si sa iasa singura in oras, insa lipsa banilor si boala o tin captiva in propria casa, de ani buni.

Ioana traieste dintr-o pensie de handicap de 200 de lei. Iar baiatul cel mare a renuntat la slujba ca sa-si ingrijeasca mama.

Viitoarele mirese au luat cu asalt targul de nunti organizat in Capitala... Nemultumiri pe partiile din tara: cozi pe zeci de metri, preturi mai mari si conditii mai proaste ca in strainatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x