Antena Căutare

Poleiul a provocat o serie de accidente in Baia Mare

Poleiul a fost cosmarul soferilor din Baia Mare. In decurs de cateva ore, trei accidente s-au produs din cauza strazilor transformate de ger in patinoare. Unul dintre soferii deveniti cascadori fara voie a rupt o teava de gaze, iar o deflagratie putea sa aiba loc in orice clipa.

O singura scanteie ar fi fost suficienta sa transforme zona intr-un crater urias. Una dintre conductele de aprovizionare cu gaze a fost rupta, dupa ce o masina a fost aruncata in sant. Soferul, un preot care mergea spre slujba de duminica, n-a mai putut controla in niciun fel masina. Nimeni nu a indraznit sa se apropie pana la sosirea echipelor de interventie. In cele din urma, aprovizionarea cu gaz in zona a fost oprita.

Cu doar cateva ore inainte, alte doua accidete s-au produs in aceeasi zona. Cauza a afost aceeasi: drumul s-a transformat intr-un urias patinoar. Nici macar cauciucurile de iarna nu au putut face fata.

O femeie care se afla intr-una dintre masini a fost ranita in urma impactului si a fost transportata la spital. In timp ce politistii cercetau locul accidentului, la nici o suta de metri de zona, o alta masina a derapat si a izbit un panou electric. Din fericire, de aceasta data nimeni nu a fost ranit.

Targul de Craciun din centrul Capitalei, plin de bunatati... UPDATE! Panica pe aeroporturile din Romania si Italia! O companie low-cost a primit o amenintare cu bomba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x