Antena Căutare

Doi polițiști prinși în timp ce făceau un lucru revoltător într-o intersecție din București! Au fost pedepsiți exemplar

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Potrivit deciziei instantei, Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au interdictia de a exercita profesia de politist, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea pedepsei inchisorii.

In acelasi dosar, alti doi politisti, Constantin Cristian Radulescu si Adrian Stobocica, au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare, ei fiind obligati sa munceasca 100 de zile in folosul comunitatii, primul in cadrul a doua scoli din Slatina, judetul Olt, iar al doilea - politist la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din sectoarele 3 si 5 din Bucuresti.

Luna martie, luna în care totul s-a schimbat în România. Vestea așteptată de toată țara... Sinucidere șocantă în Prahova! Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac! Mesajele de adio pe care le-a lăsat sunt uluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x