Antena Căutare

Premiile TVmania 2021: Antena 1, câștigătoare la 4 dintre cele 11 categorii. Care sunt premiile

În urmă cu puțin timp a avut loc cea de-a 20-a ediție a Premiile Tvmania și au fost anunțate numele câștigătorilor la 11 categorii, în funcție de preferințele telespectatorilor.

colaj neatza si asia express Galerie
Premiile TV Mania 2021: Antena 1, câștigătoare la 4 dintre cele 11 categorii. Care sunt premiile | Antena 1

Gala Premiilor Tvmania a fost transmisă joi, 25 noiembrie, iar prezentatorul a fost actorul Marius Florea Vizante. Faimosul actor a prezentat gala pentru a 16-a oară consecutiv.

Publicul a putut vota timp de 3 săptămâni cele 56 emisiuni nominalizate care s-au luptat pentru primul loc la 22 categorii, potrivit TVmania.

Astfel, show-ul culinar Chefi la cuțite a câștigat premiul pentru cel mai bun show culinar. La categoria cea mai bună emisiune de divertisment de zi, show-ul matinal de divertisment Neatza cu Răzvan și Dani a fost preferatul telespectatorilor.

Gala Premiilor TVmania, Antena 1 câștigătoare la 4 categorii

Atunci când vine vorba de cel mai bun reality-show cu celebrități, Antena 1 se află din nou în topul clasamentului, cu emisiunea Asia Express, show-ul de aventură care a ajuns la sezonul 4, iar acum se apropie de final.

La categoria cea mai bună emisiune de divertisment, show-ul transformărilor, Te cunosc de undeva, a fost fruntaș.

Cu atâtea premii castigate la cele 4 categorii din 11, Antena 1 se pregătește de sărbătoare, de vreme ce va împlini în curând 28 de ani.

Citește și: Antena 1 sărbătorește de ziua ei cu 3 ediții speciale de Chefi la cuțite

Program special la Antena 1, pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie

Zilele de 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile de sărbătoare la Antena 1, cu program special și foarte multe surprize pregătite pentru telespectatorii care spun “Hai, România!” în fiecare zi.

În stilul Neatza, Răzvan, Dani, Ramona, Ristei, Oprişan, Bianca, Nicolai Tand, Vlăduţ, Cătălin Rizea, Cuza, Diana Munteanu şi simpatica Ilona, toţi vor fi prezenţi la aniversarea Antena 1, într-o ediţie specială de sărbătoare.

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, Neatza îi va sărbători pe cei peste 850.000 de români care îşi celebrează numele şi le vor arăta telesopectatorilor, live, cum petrec aceştia, dar şi ce obiceiuri urmează pentru noroc si bunastare.

Sărbătoarea va continua în platoul Neatza cu Răzvan şi Dani şi miercuri: „De 1 Decembrie spunem, în direct, <La mulţi ani, România!> şi continuăm petrecerea alături de artiştii care ne vor trece pragul. Vom găti tradiţional, căci cei mai iscusiţi bucătari se vor întrece, în direct, în preparate tradiţionale. Vom încinge grătarele în diverse locaţii şi vom găti fasole la ceaun pentru toţi pofticioşii.

Citește și: Neatza cu Răzvan şi Dani, 3 zile cu ediţii speciale de sărbătoare, pe 29 - 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de celebrii chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Fiecare dintre aceștia își va forma echipa prin tragere la sorți și se va lupta în preparate românești pentru câștigarea marelui premiu. Miza este una uriașă pentru că va exista și o competiție a orgoliilor: cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze (cu tatuaj semipermanent) chipul chef-ului câștigător.

Aceste ediții speciale vor fi prezentate de Gina Pistol care își marchează revenirea la TV după ce a devenit mămică.

(P) Care sunt principiile sănătoase ale alimentației bebelușului?... (P) Îți dorești un câine? Iată ce trebuie să știi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x