Antena Căutare

Preot-profesor, azcuzat că a bătut un elev pentru că refuzat să se închine. Băiatul a ajuns acasă plin de sânge

Caz revoltător într-o localitate din Botoşani. Un copil de 11 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de preotul care predă religie.

Caz revoltător într-o localitate din Botoşani. Un copil de 11 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de preotul care predă religie. Elevul, care este penticostal, ar fi refuzat să se închine şi de aici a început conflictul, a povestit mama sa. Femeia spune că băiatul a ajuns acasă plin de sânge, cu urechea ruptă şi că mai bine de o jumătate de oră a fost inconştient.

Ea ar fi aflat ce s-a întâmplat la ora de religie de la ceilalţi colegi, care au asistat la momentele când copilul a fost lovit de către preot.

Speriată, mama a sunat la 112, iar o salvare l-a dus pe băiat la un spital din Botoşani. Poliţiştii fac anchetă în acest caz.

Simulare Evaluarea Națională 2019. Ministrul Ecaterina Andronescu, foc și pară după aflarea rezultatelor: „E un semnal d... A murit Tudor Caranfil! Celebrul critic de film și realizator TV s-a stins la vârsta de 88 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x