Antena Căutare

Prietenii lui Răzvan Ciobanu, vinovați de moartea creatorului de modă?! O prietenă a rupt tăcerea: ”Au preferat să spună că nu pot interveni!”

Diana, prietena lui Răzvan Ciobanu, a acceptat să vorbească despre creatorul de modă și a dezvăluit, în cadrul unui interviu la Antena Stars, că prietenii acestuia au refuzat să-l ajute. 

Diana, prietena lui Răzvan Ciobanu, a acceptat să vorbească despre creatorul de modă și a dezvăluit, în cadrul unui interviu la Antena Stars, că prietenii acestuia au refuzat să-l ajute.

Medicul care l-a operat pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! „I-am făcut testele pentru droguri”

”Știam, cumva, nu mi-a zis cu subiect și predicat << eu iau o substanță sau nu>>, dar mai povestea <<aseară nu am fost OK, nu mai știam ce vorbeam.>> Cumva era clar, niciunul dintre prietenii lui nu a făcut nimic pentru el. Toată lumea a preferat să spună că nu poate interveni și l-a lăsat așa. Ca și temperament, el era un bărbat blând. Nu am auzit nicio problemă cu părinții. Mă gândeam că nu mai avea emisiunea, apoi s-a despărțit de iubitul lui, care îl susținea financiar. Nu-mi reproșez nimic pentru că nu-i spuneam nu. Îi dădeam 200-300 de euro sau chiar două-trei sute de lei, ca să aibe pe weekend. A trăit așa cum și-a dorit până în ultima clipă. ”, a declarat ea conform sursei citate.

Ultimul interviu cu Răzvan Ciobanu. Și-a prevestit designerul moartea? „Îmi trebuie şi mie vreo 10.000 de euro, am un impas financiar”

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac

Mesajul marelui câștigător la Loto 6/49 : ”Cine face ca mine, ca mine să păţească!”... Cel puţin o mie de români şi-au luat permisul cu acte false, fără să treacă pe la medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x