Antena Căutare

Proces cu pistolul pe masa. Un membru PDL a scos arma in timpul audierilor

In timp ce magistratii il audiau pe Dragos Dumitru, membru PDL Targoviste, unul dintre avocati a observat ca acesta avea un pistol asupra sa. Barbatul a scos arma si a pus-o pe masa avocatului sau. Pana la sosirea jandarmilor in sala, sedinta a continuat insa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.


Conform martorilor, barbatul a negat, in prima instanta, ca ar avea un pistol la el. Intrebat cum a reusit sa intre cu arma in incinta Tribunalului, acesta a raspuns ca nu a fost controlat de nimeni.

In incinta Tribunalului este interzis portul armelor de orice fel, iar la intrarea principala este montat un dispozitiv de detectat metale. Barbatul se pare insa ca a intrat in Tribunal prin alta parte.

Strandul din Reghin unde mai multi copii s-au intoxicat cu hipoclorura de sodiu, amendat cu 15.000 lei... Jaf armat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti: 23 de kilograme de aur furate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x