Antena Căutare

Alimente toxice cu etichete false în România! Cum te poți feri de acestea - Video

Alimente toxice cu etichete false au ajuns în magazine din România. Experţii din industria alimentară vor face o campanie de informare în marile oraşe din ţară, astfel încât oamenii să știe cum să își aleagă produsele din rafturi. 

Alimente toxice cu etichete false au ajuns în magazine din România. Experţii din industria alimentară vor face o campanie de informare în marile oraşe din ţară, astfel încât oamenii să știe cum să își aleagă produsele din rafturi.

Unele magazine din România sunt invadate de alimente sintetice. O echipă Observator a găsit brânză din grăsimi vegetale, vândută ca produs tradiţional.

În ceea ce priveşte produsele procesate din carne, specialiştii ne recomandă să fim atenţi la un aspect simplu, dar extrem de important. Atunci când suntem în faţa raftului şi avem mai multe opţiuni cam la aceeaşi preţ, trebuie să comparăm întotdeauna etichetele. Şi asta pentru că de acolo veţi afla că unele mezeluri, de exemplu, au o cantitate mai mare de carne, raportat la 100 de grame de produs.

Din lipsa încrederii, dar şi din nevoia de informare, va fi lansată o campanie numită: „Să înţelegem mai bine alimentele”.

„Consumatorul român să se îndrepte cu încredere spre produsele găsite la raft, în comerţul civilizat, şi chiar la produsele fabricate în România”, a spus Dorin Cojocaru, președintele Asociatției Patronale Române din Industria Laptelui.

În următoarele şase luni, experţii le dau întâlnire românilor în mai multe centre comerciale din ţară pentru a le oferi informaţii despre alimentele care ajung în farfurii.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Dezastru ecologic pe Dunăre! Navele abia pot înainta printre gunoaie! Imagini greu de privit - Video... Taxele auto, restituite de ANAF pentru 420.000 de români, în trei zile! Anunțul Fiscului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x